ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Надихаючі місця в Україні, які варто відвідати

    25 квітня 2024 четвер
    145 переглядів
    Україна багата на гарні місця, ось декілька із них

    Україна багата на гарні місця, пам'ятки архітектури, заповідники і цікаві місця, які викликають захоплення у туристів. В Україні є безліч різноманітних місць, де можна подивитися на красиві місця природи, спробувати специфічні і екстремальні розваги, зануритися у містичну атмосферу.

    Україна багата на гарні місця, пам'ятки архітектури, заповідники і цікаві місця, які викликають захоплення у туристів. В Україні є безліч різноманітних місць, де можна подивитися на красиві місця природи, спробувати специфічні і екстремальні розваги, зануритися у містичну атмосферу.
    Багато мандрівники ставлять акцент на пізнанні інших країн, міст. В Україні можна отримати не менше задоволення, ніж від закордонних поїздок і побачити те, чого немає в інших країнах.
    Візьмемо, наприклад, заповідник Асканія-Нова. Це найстаріший степовий заповідник в світі, де досі живе безліч красивих і різноманітних тварин. На території заповідника утримуються дикі копитні з різних континентів, що постійно мешкають бізони, сайгаки, лань європейська, коні Пржевальського, , осли, благородні олені, плямисті олені, зебри, муфлони, двогорбі верблюди. Влітку випускають ватусі, антилоп канна, кафрских буйволів, гну, туркменські кулани. В осінній період можна побачити качок, журавлів, сірих гусей, різноманітних птахів.
    Заповідник вважається одним із семи чудес України, а в 2009 році Асканія-Нова представляв Україну на Всесвітньому конкурсі «Сім нових чудес природи».

    Відвідавши гори Горгани можна відчути себе повноцінним любителем екстремального виду спорту. Кожен мандрівник може стати першовідкривачем чудового огляду з висоти пташиного польоту. Справжні любителі екстриму при першій можливості відправляються в гори Горгани. Дивовижні місця, чиста природа піднімає настрій і призводить душевний стан спокій. Сходження на одну з найвищих точок можна медитувати, подумати про своє або зануритися в романтичну атмосферу з коханою людиною.
    Краще всього, перший похід здійснити разом з туристичною групою, так як можна заблукати.

    Печери Поділля відомі тим, що ніде в світі немає таких унікальних гіпсових печер. Вони знаходяться у Тернопільській області. Дивно те, що печер вже багато років, а вони досі зберігають свій колишній вигляд. Не всі туристи ризикують спускатися в печери, тільки дуже сміливі і навчені люди здатним заглибитися в таємничий світ підземелля. Поряд з печерами можна побачити красиві озера і дивовижну природу.

    Ці місця називають надихаючими і це не дивно, так як не завжди є можливість побачити старі, красиві і особливі місця світу, але на території України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору