ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вбивця Вороненка 29-річний кіллер Павло Паршов виявився ЕКС-бійцем Нацгвардії УКРАЇНИ

    24 квітня 2024 середа
    64 переглядів
    У кіллера Вороненка знайшли посвідчення нацгвардійця

    Як повідомляють ЗМІ з посиланням на власні джерела, вбивця екс-депутата Держдуми РФ виявився колишнім бійцем Нацгвардії України, при собі у кілера було посвідчення учасника бойових дій. У минулому році він був звільнений в запас і знаходився в розшуку у справі про шахрайство.

    "Злочинець був звільнений в запас в серпні 2016 року. Вибір виконавця російськими спецслужбами був не випадковим", - йдеться в повідомленні.
    Відомо що кілеру було 29 років. Його ім'я Павло парші. Він громадянин України і перебував у розшуку. Дніпровські правоохоронці підозрювали його у фіктивному підприємництві та легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом. При ньому знайшли документи учасника бойових дій, видане Національною гвардією України.

    ГПУ заявила - будуть перевіряти справжність документів, кажуть дуже дивно що кілер взяв їх з собою на злочин.

    Нагадаємо, раніше стало відомо, що вбивця колишнього російського політика помер у столичній лікарні. У нього були численні кульові поранення кінцівок, одна куля наскрізь пробила голову. За його життя боролися 16 хірургів. Зробили чотири операції. Він помер на операційному столі - зупинилося серце.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Жора.

    Коментар: 

    Каждый украинец должен задуматься - он агент Путина или нет? Если есть хоть малейшие сомнения своей лояльности к действующего режиму и любви к Украине - необходимо сразу заявить об