ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як правильно харчуватися після тренувань

    29 березня 2024 п'ятниця
    40 переглядів
    Тренування, як правильно харчуватись після нього

    Існують певні правила харчування для людей, які виконують щоденні тренування. Перед тренуванням краще їсти за дві години, бажано не важку для шлунка їжу. Але чим харчуватися після силових вправ?
    Щоб тренування не пройшла марна і наша їжа працювала на благо для здоров'я і придбання бажаних форм, необхідно дотримуватися раціон харчування після тренування.

    Портал розповість які продукти краще вживати після занять спортом і від яких потрібно відмовитися:
    1. Протягом декількох годин після тренування, повністю відмовтеся від вживання жирної їжі. Вона заважає засвоюватися білків і вуглеводів, і як відомо, що жирна їжа сприяє утворенню підшкірного жиру. У більшості випадків, люди приділяють увагу тренувань у другій половині дня, після роботи, а у другій половині дня не рекомендується вживати жирну їжу.
    2. Відмовтеся від кави, гарячого шоколаду, чаю, какао. Ці напої перешкоджають виробляти інсулін в крові, а відповідно це заважає м'язам набирати свою форму.
    3. Після тренування, необхідно вживати продукти, які мають великий відсоток вмісту білка. В ідеалі, якщо ви будете пити білковий напій після кожного тренування. Але в цілому, білкові продукти добре впораються з поставленим завданням.
    4. Вуглеводи після тренування потрібні, але бажано в маленькій кількості і рідкому вигляді. Грейпфрутовий, виноградний, журавлинний, смузі допоможуть відновити запаси глікогену після тренувань.
    Бажано, їсти протягом півгодини після тренування. Але не завжди це можливо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору