ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Названі кращі замінники кави

    20 квітня 2024 субота
    62 переглядів
    Яким напоєм можна замінити улюблену каву

    Як правило, день ми починаємо з кружки кави, що бадьорить. Ароматний напій допомагає прокинутися, надає життєвої енергії та бадьорості. Багато дотримуються стереотипу, якщо ранок почалося не з кави - це ранок автоматично стає невдалим.


    З приводу шкоди і користі ароматного напою ходить безліч розбіжностей. У тих, хто має хвороби серцево-судинної системи, каву не рекомендується вживати. Але мало людей, які шкодують себе і своє здоров'я, тому навіть при наявних недугах, все одно ми вживаємо каву.


    Жінки і дівчата, які стежать за своєю зовнішністю і фігурою часто відмовляються від вживання кави, так як цей напій призводить до старіння шкіри і організму.


    Завзяті любителі кави п'ють його по кілька чашок в день, але після перевищення денної дози відчувають втому з супроводом головного болю. Кава вимиває кальцій з організму, знижує шанси на здорову вагітність, кава зневоднює організм, псує емаль зубів.


    Від кави важко відмовитися. Ми звикли його пити щодня, у великих кількостях. Деякі вважають, що мають якусь залежність від кофеїну, але це неправда.


    Від будь-якої шкідливої ​​звички можна позбутися, навіть від вживання кави.


    Каву можна замінити іншими напоями, які будуть виконувати такі ж функції як і бадьорий напій.
    Латте з куркумою
    Куркума прискорює обмін речовин. Корінь куркуми багата на кальцій, йод, вітаміни групи В - в цілому це трав'яниста рослина дуже корисна. Необхідно взяти корінь куркуми, натерти на тертці і залити окропом. Дати час, щоб напій настоявся. Туди можна додати трохи молока, кориці та імбиру. При частому вживанні напою з кукурма, знизить потребу пити чистий кави.
    Какао
    У какао-бобах теж міститься кофеїн, так що какао дозволяє підбадьоритися. Какао дуже калорійний напій, але якщо його пити в першій половині дня, він ніяк не вплине на фігуру. У какао можна додавати корицю, мускатний горіх.
    Матча-латте
    Матчу-латте - підбадьорливий напій, який багатий на вітаміни. Це особливий вид чаю, який можна знайти на прилавках в магазинах. Візьміть 100 мл кокосового молока, 100 мл мигдалевого, 1/2 чайної ложки чаю матча, столову ложку кокосового масла, додайте ваніль і корицю. Змішайте всі інгредієнти і напій готовий до вживання. Додаткові плюси цього напою в тому, що він допомагає насититися.
    Найчастіше ми п'ємо каву, щоб знизити апетит, але це не правильно. Апетит можна знижувати завдяки іншим продуктам і напоям. Правильно харчування полягає в тому, щоб їсти їжу, яка насичує організм на тривалий час.
    Цикорій
    Цикорій дуже корисний для здоров'я. Мелений корінь - це гідна альтернатива ароматному напою.
    Імбирний чай
    Імбир - це корисна рослина. Імбир - це природний анальгетик, що володіє противірусною, стимулюючою дією. Він допомагає впоратися з апатією і млявістю, надає бадьорості. В імбирний напій можна додавати мед.
    Вживання кави відноситься до шкідливої ​​звички, від якої потрібно позбавлятися. Вся проблема в нашому ставленні до напою, але альтернатива завжди є, яка набагато корисніше кавового напою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости