ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Улюблені продукти допоможуть у догляді за зовнішністю

    25 квітня 2024 четвер
    75 переглядів
    Корисна їжа, яка допоможе надовго зберегти красу і молодість

    У гонитві за красою і ідеальною фігурою ми намагаємося привчити себе вживати тільки корисну їжу, яка допоможе надовго зберегти красу і молодість. Але корисні продукти потрібні не тільки нашому організму, але і шкірі особи.
    Дієтологи вивчили деякі корисні та улюблені продукти, які допоможуть не тільки в харчуванні, але і для догляду за шкірою.


    Оливкова олія
    Довгий час не вщухали суперечки з приводу впливу на шкіру оливкової олії. Косметологи намагалися довести, що масло закупорюють пори і сприяють утворенню чорних крапок. Але сумніви розвіялися і все ж косметологи змогли докопатися до істини, зробив висновок про те, що масла позитивно впливають на шкіру, зволожуючи її, роблячи її бархатистою. Масло утворює якусь захисну плівку на шкірі, що допомагає запобігти негативний вплив навколишнього середовища, вплив мікробів і токсичних речовин. Масло добре зволожує шкіру і перешкоджає втраті вологи.


    Базилік
    Ефірні масла цієї рослини регулюють діяльність сальних залоз, звужує пори і зміцнюють стінки кровоносних судин. Якщо твоя шкіра схильна до жирності або має розширені пори, базилік повинен бути завжди під рукою.


    Мигдаль
    Плоди мигдалевого дерева використовують в косметичних засобах у вигляді олії. Мигдальне масло діє колаген для шкіри, але тільки на поверхні шкіри так як мигдальне масло дуже важкий за складом і не може проникнути в саму глиб. Мигдальне масло очищає шкіру і робить її більш гладкою, вирівнює колір і бореться з проблемними ділянками на шкірі.


    Виноград
    Виноград по своїй властивості захищає шкіру від руйнування, знижує виділення шкірного жиру. Для лімфодренажного ефекту можна використовувати сік винограду (отримавши його з натуральних плодів).


    Йогурт
    Склад йогурту можна назвати ідеальним для нашої шкіри. У ньому містяться жири, білки і вуглеводи використовують для будівництва клітин. Молочна кислота йогурту допомагає позбутися від мертвих клітин, а лактоза допомагає зберегти вологу. Використовуйте натуральний йогурт як маску для обличчя і ідеальна шкіра вам гарантована.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору