ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пиво виявилось корисним для здоров'я

    24 квітня 2024 середа
    81 переглядів
    Не обов'язково вживати пиво, можна просто змінити свій раціон харчування

    Медики стверджують, що випиваючи один бокал пива в день, людина таким чином забезпечить собі міцне здоров'я. За словами вчених, пиво у невеликих кількостях позитивно впливає на серцево-судинну систему та допоможе попередити розвиток різних захворювань.

    Спеціалісти із Кембриджського університету, проаналізувавши дані понад двох мільйонів здорових британців, дійшли висновку, що у серед тієї групи людей, які вживали алкоголь в невеликих кількостях, ознаки захворювань, пов’язаних із серцево-судинною системою було значно менше.
    "З точки зору біології, люди, які п'ють в помірних кількостях, як правило, мають більш низький рівень запалень або підвищений рівень хорошого холестерину. Але деякі вважають, що ці люди просто самі по собі більш здорові і соціально залучені, що призводить до зниження рівнів різних типів серцевих захворювань, тобто спиртне ні до чого", - цитує видання слова доктора Стівена Белла, який проводив дане дослідження.
    Отже, люди, які регулярно вживають пиво у малих дозах, можуть уникнути розвитку інсульту. А от ті, хто не вживав алкоголь взагалі, за висновками вчених, можуть страждати від стенокардії, серцевої недостатності чи інфаркту та захворювань периферійних артерій.
    Проте порятунок від цих хвороб криється не лише у вживанні пива, лікарі радять також переглянути свій раціон харчування.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости