ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Росії "завели" проти закарпатця Куцина кримінальну справу

    16 квітня 2024 вівторок
    94 переглядів
    Слідком РФ порушив кримінальну справу проти Олега Куцина

    Цей матеріал з’явився кілька годин тому на сторінці керманича «Легіону Свободи» закарпатця Олега Куцина.

    Мені вже пів-року тому повідомляли, що проти мене планують відкрити кримінальну справу в Росії. Тоді я не придав значення цій інформації, але ось на офіційній сторінці Слідчого Комітету РФ офіційно оприлюднили про те, що я вбивав мирних жителів, організовував геноцид, рушив об’єкти цивільної інфраструктури, «жестоко обращался с гражданским населением, применял в вооруженном конфликте средства и методы, запрещенные международным договором Российской Федерации» - http://sledcom.ru/press/Tragedija/item/1111186/
    Ніби й забагато для одного командира не такого вже й великого добровольчого підрозділу, але чому й мене «приплели» в ту сотню українських військових, проти яких московіти порушили кримінальну справу?
    По-перше, бійцям Карпатської Січі за весь період участі у російсько – українській війні на жаль так і не вдалося отримати будь – якого важкого озброєння. І тому рушити об’єкти інфраструктури об’єктивно не було чим.
    По-друге, якщо говорити про геноцид, нами організований, то це звинувачення може виглядати хіба як поведінка злодія, що вкрав, біжить і кричить «ловите вора». Або як історія, коли на окупованих територіях активно розповсюджувалася історія, ніби ми масово займаємося виколупуванням чайними ложками очей у полонених московітів. Бо хіба не росіяни знають, як організовувати геноцид, хіба не вони впродовж всієї своєї історії тільки тим і займалися, що винищували вщент десятки сусідніх народів і націй. Та й у наші дні, як назвати поведінку московських військ у Чечні та Сирії.
    Для того, щоб ми організували геноцид, потрібно спочатку зайти на територію ворога, зайняти певну територію і вже там винищити «русскоє населеніє», На жаль і цього нам поки що не вдалося. Тому такі закиди можу сприйняти хіба авансом.
    Насправді ж крім очевидного психологічного тиску на мене, як і на інших українських військових – фігурантів подібних справ, розумію, що справжньою причиною є моя діяльність, як командира Легіону Свободи. Ворогам добре відомо, та ми й не приховуєм, що основною метою нашого формування є не так захист своїх соціальних прав, як всебічна підготовка націоналістів, та й усіх українців до можливої широкомасштабної агресії Росії проти України. Вони розуміють, що нас не вдалося приспати балачками про те що війна йде до завершення, що мінські угоди, що Америка і Європа не дадуть,… Ми дуже добре знаємо історію і чітко усвідомлюємо, що Росія ще ні разу не виконала щодо нас жодного зобов’язання, жодного договору і зараз не виконає. Тому й готуємося до війни, готуємося до партизанської боротьби, готуємося наступати, звільняти наші землі. І добре розуміємо, що мир наступить тільки тоді, коли російська імперія перестане існувати, коли бути росіянином стане огидно, коли всі так звані расєянє почнуть шукати своє коріння. І згадають, «что бабушка была украинкой, дедушка - белорус», що їх предки – мордва, чудь, мурома,… От тоді і зникне цей проклятий народец – русские.
    Оце й буде «геноцид». І цю орду ніхто не здатний зупинити, хіба ми, українці.
    Слава Українській Нації – Смерть Російській Федерації!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору