ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Місто над Латорицею активно будує житло — котеджі та багатоповерхівки (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    Закарпатське Мукачево активно розбудовується

    Зараз будівництво котеджного міні-містечка проводиться по вулиці Августина Штефана (колишня М.Горького - ред.) та багатоповерхівки по вулиці Берегівській, де, неподалік, у вже збудованих раніше котеджах заселяються власники.

    На вулиці Августина Штефана вже до кінця літа буде зведено 30 двоповерхових будиночків з парковкою у дворі. Кожен будиночок матиме 120 квадратних метрів загальної площі, але без гаража. Будиночки будуть забезпечені цілодобовим водопостачанням, електроенергією, газом.

    Орієнтовно, у будиночки на Августина Штефана можна буде заселити ближче до зими. Будівництво планують закінчити у серпні-вересні цього року.

    Активно триває будівництво багатоповерхівки по вул.Берегівській, неподалік військової частини. Ймовірно, будівництво завершиться вже цього року, але коли саме можна буде поселитись у квартирах - невідомо.

    Обидва проекти втілюються приватними забудовниками. Водночас, як нещодавно повідомив мер Мукачева Андрій Балога, в найближчі 4 роки в місті планується звести соціального житла на 2000 квартир.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору