ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Названо легкі способи продовжити життя

    23 квітня 2024 вівторок
    80 переглядів
    Немає людей, які не хотіли б довго жити і максимально залишатися молодими

    Правильний спосіб життя та здорові звички можуть зберегти нашу молодість як можна довше, але на жаль індивідуальність спадковості і природні умови не можуть позитивно вплинути на нашу молодість.
    Щоб продовжити наше життя, необхідно привчити себе виконувати деякі прості речі.
    Ці прості заходи допоможуть поліпшити ваше самопочуття, добре виглядати і додати кілька років життя.
    Менше калорій
    В наш час, людина споживає набагато більше калорій, ніж у часи наших предків. Надмірне вживання калорійних продуктів скорочує роки нашої молодості і життя. Як стверджують фахівці, у нас є можливість носити теплі речі, знаходитися в опалюваних приміщеннях, тому нам не потрібно стільки калорійної їжі, яку ми активно споживаємо. Якщо знизити калорійність їжі в раціоні на 20 відсотків, то ми знижуємо ризик ракових захворювань на 70 відсотків, діабет на 50 відсотків.
    Відмова від солі і цукру
    Вживання солі викликає захворювання гіпертонією, а надлишок цукру погіршує роботу мозку, негативно впливає на метаболізм, провокує захворювання діабетом і ожирінням.
    П'ять порцій овочів і фруктів
    Тривалість життя довше у тих, хто з'їдає по п'ять порцій фруктів або овочів на день. Зовсім не варто харчуватися цілий день тільки рослинними продуктами. Чергуйте страви з овочів і фруктів. Антиоксиданти, які містяться у фруктах і овочах борються з вільними радикалами в організмі. Вільні радикали провокують ракові захворювання, атеросклероз, хворобу Паркінсона, хворобу Альцгеймера, катаракту, бронхіальну астму.

    Не переміщатися на ліфті
    Піднімайтеся на потрібний поверх по сходах. Вченим вдалося довести, що ходіння по сходах в рази корисніше. Протягом 12 тижнів проводилися дослідження, де вчені спостерігали за людьми, які піднімалися на поверхи по сходах. У результаті з'ясувалося, що обсяг їх легень збільшився приблизно на 8,6%, обсяг жирових відкладень знизився на 2%, обсяг талії зменшився — на 2%, кров'яний тиск знизився на 2,3%, показник холестерину зменшився на 3,9%. І цих результатів вдалося досягти лише за 12 тижнів. Якщо забути про ліфт назавжди, то ви зможете без зайвих додаткових дій підтримувати свій стан здоров'я.

    Зарядка для шиї
    У сучасному світі дуже багато видів сидячої роботи. Ми проводимо велику кількість часу біля монітора, що в підсумку призводить шкоди організму. Щоб звільнити шию від напруги необхідно постійно виконувати зарядку для шиї.
    Сон в темряві
    Для здорового сну необхідна стабільне вироблення мелатоніну, який відіграє велику роль в захисних функціях від різних захворювань. Здоровий сон можна отримувати тільки в темному приміщенні.
    Не палити, не вживати алкоголь
    Ні для кого не секрет, що шкідливі звички забирають наші життя і молодість.
    Тренування для мізків
    Щодня наш мозок переробляє тонну інформації. Але з віком ми починаємо щось забувати, погано реагувати і ставати неуважними. Тому необхідно кожен день тренувати наш мозок, щоб зберегти молодість. Займайтеся медитацією, щоб роз'яснити наш розум.
    Контролюйте вагу
    Зайва вага і ожиріння один з найпоширеніших причин передчасної смерті.

    Полоскати рот морською сіллю
    Щоденне полоскання порожнини рота водою з натуральною морською сіллю буде відмінним захистом від карієсу і профілактикою ГРЗ, ангіни.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору