ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Омелян показав географію найгірших доріг

    19 квітня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Омелян не виявив в Україні доріг

    Ні пройти, на проїхати – це прислів’я знають усі з дитинства та зазвичай говорять про велику воду чи болото. Проте, проїхавши українськими дорогами, починаєш розуміти, про що цей вислів насправді. Ситуація з нашими дорогами така, що можна говорити про відсутність їх взагалі. Міністр інфраструктури Володимир Омелян озвучив, де в Україні найгірші автошляхи.
    Про це глава Міністерства заявив у програмі "Про політику".
    "Після відвідин Миколаївської області минулого року я побачив, що таке насправді відсутність доріг. Йдеться про дороги державного значення, які ведуть на курорти зокрема, та з’єднують області між собою. На правду - це жахіття. Дороги у південних областях нищили вантажівки. У 2013-2015 роках безкарно перевозили не те, що дозволені 40 тонн, а 80 а, то і 100, 150 тонн. Після такої вантажівки не лишалося нічого", - розповів міністр.
    За словами чиновника, виявляється, дороги залишаються пріоритетом державних інвестицій, хоча на практиці цього не скажеш.
    На питання, чи буде капітальний ремонт доріг, Омелян відповів, що "буде", але головною проблемою залишається фінансування,якого наші автошляхи поки що не бачать, і невідомо, коли побачать. Оскільки саме на концесійні дороги знайти інвесторів дуже важко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору