ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські митники залишили іноземця без «Мерседеса» через фіктивні документи (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    ДФС України у Закарпатській області інформує...

    В пункті пропуску «Солотвино» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу ввезення на територію України громадянином Румунії «Mercedes-Benz» 2002 року випуску із підробленими документами.

    Так, для переміщення автомобіля через митний кордон України, іноземець подав працівникам митниці свідоцтво про реєстрацію та доручення на право користування транспортним засобом, видане власником автомобіля, засвідчене в реєстрі нотаріусом.
    Під час митного контролю, при перевірці поданих громадянином документів, у митників виникли сумніви щодо достовірності доручення на право користування транспортним засобом.
    Відтак для з’ясування його оригінальності доручення Закарпатською митницею ДФС направлено запит на адресу нотаріуса. Офіційна відповідь підтвердила сумніви митників та містила інформацію, що доручення не зареєстровано в нотаріальній конторі і є підробкою.
    Таким чином, громадянин Румунії перемістив через митний кордон «Mercedes-Benz» з чеською реєстрацією, з приховуванням від митного контролю, шляхом подання митному органу України, як підстави для його переміщення підробленого документа, а саме: доручення на право користування автомобілем.
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.
    Щодо іноземця складено протокол про порушення митних правил, транспортний засіб вилучено.
    ДФС у Закарпатській області







    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору