ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

АТОшники та жителі тимчасово окупованих територій можуть дореєструватися на ЗНО

    29 березня 2024 п'ятниця
    47 переглядів
    В Україні стартувала додаткова реєстрація на ЗНО

    В Україні стартувала додаткова реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

    Змогу дореєструватися для участі у тестуванні отримали учасники бойових дій на Сході України, жителі тимчасово окупованих територій, які не могли зареєструватись в основний період, а також особи особи, засуджені до позбавлення волі або взяті під варту

    Реєстрація триватиме з 3 по 19 травня. Для участі у додатковій сесії ЗНО, охочі здавати тестування мають подати до Українського центру оцінювання якості освіти відповідну заяву та копію документа, що посвідчує відповідний статус (копію посвідчення учасника бойових дій, копію довідки про безпосередню участь в антитерористичній операції, копію паспорта громадянина України (або одного з батьків (опікунів) тощо).

    Ознайомитися з повною процедурою реєстрації можна за посиланням.

    Додаткова сесія ЗНО розпочнеться 23 травня тестуванням з української мови та літератури та закінчиться 16 червня тестуванням з хімії. Загалом майбутні абітурієнти мають змогу обрати тестування з 12 запропонованих предметів.
    5966-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости