ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Брак сну викликає огиду у оточуючих

    19 квітня 2024 п'ятниця
    95 переглядів
    Як нестача сну впливає на організм

    В ході досліджень, шведським ученим вдалося довести, що здоровий сон сприяє не тільки хорошого самопочуття, але і позитивно впливає на зовнішній вигляд.


    Недосип погіршує настрій, тому коли ми сердимося наш зовнішній вигляд не викликає захоплення і оточуючі не активно йдуть на контакт. Мішки під очима, опухлі повіки можуть призвести до того, що близькі люди зовсім не захочуть з вами зустрічатися.


    Вчені провели експеримент, де брали участь студенти жіночої та чоловічої статі. Волонтерам одягли обладнання, яке вимірює руху тіла і відпустили додому. Це було зроблено для того, щоб встановити чи дійсно вони не спали, коли це було потрібно робити для виявлення точних даних у кінці експерименту.


    Добровольці спершу добре виспалися дві ночі поспіль, після чого вони отримали вказівку спати не більше 4-х годин за одну ніч. Цей режим вони дотримувалися протягом двох діб. Зранку, медики сфотографували студентів після чого їх побачили безліч жителів Стокгольму.
    Незнайомим людям потрібно було визначити, хто на фотографії виглядає більш привабливим. Опитані з легкістю змогли визначити здорову людину від тих, хто не висипався. Недосип призводить до різних захворювань, які в результаті виявляються на зовнішності людини, які важко не помітити. Так само, сторонні люди зазначили, що з такими людьми не хочеться йти на контакт.


    Фахівці так само змогли відзначити, що вплив недосипу на кожну людину суто індивідуальне. Деяким вистачає всього лише кілька годин, щоб виспатися, набратися сил, виглядати бадьоро і красиво.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору