ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Погода знову випробовуватиме городи на міцність

    29 березня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Наступний робочий тиждень зустріне українців дощами та грозами

    Наступний робочий тиждень зустріне українців дощами та грозами, проте вже з вівторка до України знову повернеться тепло, однак вночі погода знову готує неприємні сюрпризи.


    Про це повідомили на офіційному сайті Укргідрометцентру.


    22 травня вночі дощі та грози накриють західну частину країни. А вдень вони припиняться. Температура повітря від 22 до 25 градусів з позначкою "+".


    У Волинській, Тернопільській, Вінницькій та Рівненській областях нічний дощ зміниться сонцем. Стовпчики термометрів перетнуть позначку 22 градуси вище нуля.


    У столиці в понеділок вночі очікуються коротка сні дощі, вдень опадів не прогнозують. Повітря прогріється до +18-20 градусів за Цельсієм.


    У вівторок 23 травня практично на всій території України буде сухо. Вдень до 18-23 градусів тепла, вночі до + 6 +10 градусів.
    А от вночі у східних областях, а також в Чернігівській та Сумській областях вночі можливі заморозки на грунті, температура опуститься до 0 +2 градуси.


    Температура води у прибережних водах Чорного та Азовського морів прогрілась до +15-20 градусів, а в Дніпрі - до +15 за Цельсієм.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору