ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Експерт пояснив логіку візового режиму з Росією

    28 березня 2024 четвер
    85 переглядів
    Візовий режим з Росією – цілком логічний крок, заявив політолог Богдан Яременко

    Візовий режим з Росією – цілком логічний крок після того, як Україна заблокувала популярні соцмережі, в яких сидить набагато більше народу, ніж їздить до сусідньої країни.


    Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Богдан Яременко.


    "Введення візового режиму – це така ж страшилка для росіян, як і обіцянки Порошенка ввести воєнний стан в разі загострення на фронті. Запровадження візового режиму з точки зору зворотної реакції суспільства для влади навіть безпечніший крок, ніж заборона російських компаній", – наголосив він.


    Проте, на його думку, у випадку запровадження віз Росія може відповісти аналогічним кроком, і громадянам України доведеться вишиковуватися в черги до консульств РФ.


    "У цьому вся суть моменту - без розірвання дипломатичних відносин, без законодавчого визначення російської збройної агресії проти України, що б не вигадувала українська влада - це сприйматиметься як напівкрок, напівзахід, вигадка, призначена приховати власну політичну неспроможність", – переконаний Яременко.


    Політолог наголошує, що візовий режим стане черговою спробою української влади грати на настроях найбільш політично активних громадян та патріотів.


    "Критикувати цей крок буде важко, бо він нібито в правильному напрямку. Але підтримати і виправдати його буде ще важче. Адже по суті, стану війни повною мірою може відповідати не візовий режим, а заборона на подорожі між Україною та РФ за винятком тих випадків, на які існує згода українських спецслужб", – резюмував автор публікації.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору