ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Інгредієнт для випічки допоможе в догляді за тілом

    29 березня 2024 п'ятниця
    52 переглядів
    Декілька прикладів, як можна використовувати харчову соду для догляду за тілом

    Ймовірно, у вас є сода на кухні, щоб використовувати її при випічці кондитерських виробів або у вашому холодильнику, щоб поглинати неприємні запахи. Виявляється, цей першокласний продукт можна використовувати в якості дешевої альтернативи для багатьох дорогих спа-процедур.
    Розглянемо докладно, як можна використовувати харчову соду для догляду за тілом, волоссям і обличчям.


    Освітлення для волосся


    Якщо ви використовуєте муси, сироватки, спреї та інші засоби, які не завжди працюють для того, щоб поліпшити стан шкіри. У цьому питанні допоможе кухонна сода. Чверть чайної ложки необхідно додати в ваш шампунь. Потім вимити голову як звичайно. Сода допоможе повернути красу вашого волосся і трохи освітлити їх. Ви помітите, що після декількох застосувань вони стануть м'якими і слухняними.


    Альтернатива сухого шампуню


    Ми любимо сухий шампунь вранці, коли проспали або в спекотні літні дні, коли волосся замаслені ближче до 5 години вечора. Щоб швидко привести себе в порядок, необхідно посипати кілька щіпок соди на коріння волосся, потім наїжачити їх, щоб сухий засіб рівномірно розподілилося по корінню.


    Скраб для обличчя


    Сода творить чудеса для вашої шкіри. Зробіть свій власний відлущуючий скраб для обличчя, використовуючи харчову соду. Виготовити пасту можна з трьох чайних ложок харчової соди додавши туди трохи води, щоб консистенція була схожа на крем. Протирайте обличчя м'якими круговими рухами, потім змийте теплою водою.


    Скраб для тіла


    Ваша шкіра виглядатиме тьмяною та попелястої, якщо ви дозволите сухим, мертвим клітинам рости на поверхні. Швидкість обороту клітин і їх відшарування відбувається один раз в тиждень. Немає необхідності купувати дорогий скраб. Зробіть ваш власний використовуючи соду. Спосіб приготування скрабу для тіла такий же як і для обличчя, тільки трохи в більшій кількості, щоб вистачило для всього тіла.


    Дезодорант


    Якщо у вас чутлива шкіра, ви можете використовувати соду замість купленого в магазині дезодоранту. Харчова сода нейтралізує кислоти, тому запах зникає. Він також не буде плямувати вашу одяг, як багато антиперспірантів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору