ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спартакіаду серед медичних навчальних закладів провели на Закарпатті (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    95 переглядів
    Рада профспілок Закарпаття інформує...

    Робота з молоддю – один із важливих напрямків діяльності Закарпатської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я (голова – член Ради ФПУ Володимир Турок).

    З метою залучення студентської молоді до занять фізкультурою і спортом з безпосередньою участю галузевої профспілки традиційними стали обласні спартакіади медичних навчальних закладів нашого краю, остання з яких відбулася в місті Хуст.
    У змаганнях з волейболу як серед дівчат, так і серед юнаків перше місце завоювали команди Закарпатського базового державного медичного коледжу (м. Хуст). У міні-футболі дубль зробили обидві команди Міжгірського медичного коледжу, які виявилися найсильнішими. До програми спартакіади були включені й цікаві змагання з тріатлону, які включали кульову стрільбу, кидання гранати та накладання шини. Тут перемогу здобула команда Міжгірського медичного коледжу.
    За підсумками усіх видів спартакіади у загальнокомандному заліку переможцем стала збірна команда Міжгірського медичного коледжу. На другому місці – спортсмени Закарпатського базового державного медичного коледжу, на третьому – Берегівського медичного коледжу.
    Переможці змагань нагороджені кубками і грамотами обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я. Нагороди вручив голова облорганізації профспілки, голова оргкомітету спартакіади Володимир Турок.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради
    6639-1.jpg
    На фото:
    - під час урочистого відкриття спартакіади;
    - переможець спартакіади – збірна команда Міжгірського медичного коледжу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору