ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Типові помилки, які ми здійснюємо під час прання

    17 квітня 2024 середа
    102 переглядів
    Які помилки ми допускаємо під час прання

    При пранні речей ви хочете в першу чергу добитися чистоти одягу та їх свіжості. Але щоб речі не тільки були охайними, але і не втрачали свій привабливий вигляд після прання, потрібно виключити кілька помилок, які ми здійснюємо кожен раз.


    Портал ділиться своїми секретами, щоб після прання ваші речі зберігали належний вигляд, скільки потрібно порошку для одного прання і як правильно завантажувати барабан.


    Відтирати плями

    Якщо ви в ручному режимі намагаєтеся відтерти плями від одягу - це одна з перших помилок, яку ви здійснюєте. Справа в тому, що в процесі тертя пляма ще більше осяде у волокнах тканини, а сама тканина розтягнеться і втратить свій колір. Рекомендується використовувати засоби для виведення плям, додати трохи чистячого на область плями, почекати трохи часу і закинути річ в пральну машинку.


    Занадто багато порошку


    Коли ми насипаємо велику кількість порошку це призводить до того, що на одязі залишаються білі розводи, так як машинка не може якісно виполоскати надлишки миючого від одягу. Спробуйте при кожному пранні трохи збільшувати дозу, щоб знайти золоту середину для однієї прання, якщо колишня доза не справлялася з брудом.
    До кінця не застібати блискавку під час прання
    Металеві зубчики блискавки можуть пошкодити інший одяг, який завантажений в барабан машини. Тому одяг з замками необхідно застібати до кінця.


    Прати сорочки застебнутими


    Коли ви кидаєте речі із застібнутими ґудзиками це може призвести до того, що нитки на яких тримається сама ґудзик може розхитатися. Так що приділіть час, щоб розстебнути весь одяг.
    Зловживаємо відбілювачем
    Відбілювач необхідно застосовувати тільки, якщо ви хочете випрати білі речі, вивести плями крові, кави, поту, червоного вина. Речі, які мають важко виведені плями можна замочити в окремій ємності додавши туди кілька скибочок лимона.


    Не вирівняти пральну машину


    Якщо машина під час прання "гуляє" по всій кімнаті, це може призвести до пошкодження підлоги, передчасного зношування амортизаторів та інших елементів машини. Покладіть на поверхню приладу рівень і підкрутіть ніжки, вони завжди регулюються по висоті. Якщо це не допомогло, так як, поверхня підлоги сильно нерівна, покладіть під машину товстий лист фанери, щоб знизить вібрацію.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору