ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Психолог назвав головні критерії при виборі партнера

    29 березня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    Як вибрати партнера для життя

    Дівчина у свідомому віці починає замислюватися про продовження роду, сім'ї і потенційного партнера, який буде її обранцем на все життя. В наш час шлюби часто закінчуються розлученнями, який болісно переносять обидва представника статі і діти, якщо пара має чадо в сім'ї.

    Всесвітньо відомий психолог пояснив, як не допустити помилок при виборі партнера, щоб відносини або шлюб не закінчилися розлученням.
    За словами фахівця, багато дівчат виправдовуються почуттями любові і тому знаходяться в якомусь полоні своїх відносин. З боку все здається ідеально, але насправді подібний союз схожий на ув'язнення.


    Якщо поцікавитися у більшості людей, то для маси здорові, якісні відносини залежать від любові один до одного. Але насправді формування сім'ї має відштовхуватися від інших факторів.
    Багато сперечаються про те, що любов існує, але якщо так, то варто враховувати, що всі люди різні, у кожного абсолютно різне сприйняття моделі любові. Так, любов існує, але вона у всіх різна. І щоб ці розбіжності не дали тріщини у відносинах, психолог рекомендує відштовхуватися від інших правил, які допоможуть створити щасливу пару:


    1. Почуття гумору і вміння бачити смішне


    Гумор рухає світом, тому в одного з представників родини почуття гумору повинне бути присутнім. Два сумних людини - крах. Намагайтеся вибирати партнера, який часто проявляє свої гумористичні здібності, може посміятися над собою і має здатність бачити веселе навіть в самих невеселих подіях. З такою людиною гарантовано ви доживете і не тільки до золотого весілля.


    2. Повага


    Один з головних чинників побудови відносин. Чоловік і жінка не повинні, а зобов'язані поважати один одного і цінувати. Не всі шлюби відбуваються по любові. Дивно, але бувають такі пари які в процесі спільного життя починають відчувати любов один до одного. Фахівці стверджують, що любов може бути поняттям наживным, але з повагою справи йдуть інакше. Якщо її немає, то навіть час не допоможе навчитися поважати свого коханого.


    3. Загальні інтереси і захоплення.


    Без них вам буде нелегко прийти до компромісу, плануючи кожні наступні вихідні. І з часом ті звички і пристрасті, які багато в чому і роблять вас саме вами, почнуть потроху стискатися, залишаючи відчуття сумної порожнечі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору