ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-директор військового підприємства організував мережу борделів

    20 квітня 2024 субота
    87 переглядів
    Олега Погребняка заарештували за створення борделів

    23-ого Травня Нацполіція заарештувала директора львівського підприємства "ЛОРТА" Олега Погребняка.

    Він може стати першим в світі сутенером -директор оборонного заводу. Олега Погребняка, повідомляє львівський сайт Форпост, звинувачують в скоєнні злочину, передбаченого ч.3. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). У справі проходить ще сім чоловік. Зокрема, Погребняка підозрюють в організації діяльності клубів «Какаду» у Львові, де відвідувачам надавали послуги сексуального характеру.


    «Львівський завод ЛОРТА» входить до складу державного військового концерну Укроборонпром. Олег Погребняк очолив підприємство «Укроборонрому» ДП «Львівський завод ЛОРТА» в березні 2016 року. Раніше він був керівником іншого підприємства «Укроборонпрому» - «Імпульс», навколо якого був ряд скандалів, а потім радником директора Львівського бронетанкового заводу.


    «ЛОРТА» є підприємством стратегічного військового значення і випускає радіоелектронне обладнання для комплексів С-300 і декількох видів протитанкових ракет. До 2014-ого «ЛОРТА» активно співпрацювала з Росією, поставляючи системи наведення для російських бойових вертольотів. Після 2014-ого замовлення на підприємстві різко знизилися.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору