ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стрілянина в Дніпрі: мер заявив,що по «Беркуту» стріляли із Консерваторії

    19 квітня 2024 п'ятниця
    88 переглядів
    Мер Дніпра Філатов заявив, що по «Беркуту» стріляли із Консерваторії

    За словами Бориса Філатова, снайпер з Консерваторії поранив шістьох осіб

    Мер Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook заявив про призначення на посаду голови поліції міста колишнього керівника Дніпропетровського «Беркута» Андрія Ткаченка, який, керуючи в дні Майдану силовиками, «зупинив непоправне, коли з Консерваторії снайпер почав стріляти в дніпровських «беркутів» і поранив шістьох осіб».


    «Ми живемо у складний час. Який потребує професіоналів. Це «realpolitik», панове хороші, а вона буде складніше кришталевих ілюзій і соплів у фейсбуці. А ще я хочу навести в моєму рідному місті порядок. І я його наведу. Навіть якщо з Тернополя і Торонто мене проклянуть», - заявив Філатов.


    Нагадаємо, 20 лютого 2014 р. під час масових розстрілів протестувальників, а також поранень і загибелі ряду правоохоронців на Майдані, будівля Консерваторії контролювалася протестувальниками.


    На цей факт регулярно звертає увагу і захист колишніх «беркутівців», а також сам екс-президент Віктор Янукович. Зокрема, про те, що у правоохоронців хтось стріляв з будівлі Консерваторії Янукович заявив під час відео-допиту в Ростові-на-Дону.


    Днями депутат Надія Савченко заявила про те, що Юрій Луценко знав, що напередодні розстрілів у протестувальників виявили зброю.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору