ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Подробиці ДТП" за участю кортежу Порошенко в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    95 переглядів
    Ужгород. Нацполіціія спростувала інфу про ДТП за участі кортежу Президента

    Вчора в ряді ЗМІ з'явилася інформація, що під час візиту Президента України Петра Порошенка в Ужгород сталося ДТП за участю президентського кортежу. Інформацію спростували в Головному управлінні Національної поліції України в Закарпатській області.

    В ексклюзивному коментарі УНН поліція повідомила подробиці ДТП, яка викликала резонанс.

    Так, в інформації ЗМІ говорилося, що кортеж, порушивши ПДР, на об'їзній дорозі в Ужгороді скоїв наїзд на мотоцикліста.

    «Повідомлення про аварію за участю кортежу Президента України, Коротя сталося на Закарпатті, не відповідає дійсності», - повідомили в поліції.

    В ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН представник ГУНП області Тетяна Щеголева повідомили подробиці ДТП яке сталося на даному поміжку дороги.

    «Насправді водій мотоцикла вчасно не помітив автомобіль" BMW "і вирішив екстрено загальмувати, в результаті чого впав в кювет. Пригода сталася на дорозі, де до цього просто проїжджав президентський кортеж. Про подробиці ДТП повідомив сам водій мотоцикла. Він зазначив, що не розрахував відстань між бордюром і припаркованим «BMW», вирішив різко загальмувати, в результаті чого вилетів через кермо в кювет. Від госпіталізації чоловік відмовився і ніяких заяв або повідомлень правоохоронні органи не подавав », - розповіла прес-секретар ГУНП в Закарпатській обл. Т.Щоголева.

    Тепер обставини події, що отримав резонанс, з'ясовує поліція. Зокрема, буде встановлено власника авто, за яке мотоцикліст опинився в кюветі. Поки ж відомо, що це авто не з президентського кортежу.

    «Візит глави держави в Закарпатській обл. пройшов без будь-яких порушень громадського порядку », - додала Т. Щеголева.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору