ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З чого почати фітнес: п'ять порад, які допоможуть новачку в спортзалі

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    Декілька порад для новачка в спортзалі

    Ви нарешті зібралися з силами та не сьогодні-завтра йдете до тренажерного залу. Крім того вже встигли прожуржати всі вуха колегам на роботі та друзям. Після цього потрібно просто взяти себе в руки і все-таки почати тренуватися, але, як відомо, без справжніх наполеонівських амбіцій це зробити вкрай важко.


    На жаль, пересилити себе і переступити поріг фітнес-центру може далеко не кожен. Пропонуємо вам кілька порад, які допоможуть все ж зробити перші впевнені кроки на шляху до красивого тіла.


    Порада 1. Знайдіть хорошого тренера.


    Як відомо, найкраще працювати з професіоналом. Тренер зовсім не повинен бути людиною, з якою можна поговорити по душам. Для цього краще знайдіть психотерапевта. Для того, щоб не зробити помилку у виборі, почитайте відгуки, подивіться на результати його клієнтів. Крім того, дуже важливий зовнішній вигляд. Адже тренер повинен вас мотивувати, а не давати можливість відчувати себе Аполлоном на його тлі.


    Порада 2. Підберіть зручний одяг.


    Не забувайте, що одяг повинен бать зручним. Окрему увагу приділіть взуттю, але не поспішайте викидати величезну суму грошей на "супер-кросівки". Можливо, цей похід до спортзалу стане для вас не тільки першим, а й останнім. У такому випадку, весь інвентар стане лише прикрим нагадуванням про те, що гроші можна було витратити з розумом.


    Порада 3. Підберіть програму тренувань.


    Існує кілька категорій людей - ті, за якими видно, що вони займаються спортом і ті, за якими цього не видно. Багато хто задається одним питанням "У чому секрет?". А відповідь досить проста - програма тренувань. У кожному фітнес-центрі є тренери, які можуть розробити її для клієнта. Крім того, готову програму можна знайти в інтернеті, але не факт, що саме вона принесе вам бажаний ефект.


    Порада 4. Починайте з розминки.


    Будь-який спортсмен, навіть якщо це не професіонал, скаже, що розминка дуже важлива. Адже в цей момент температура тіла поступово піднімається, прискорюючи обмін речовин. Таким чином, ваш організм готується до серйозніших навантажень.


    Порада 5. Не перестарайтеся.


    Небезпека перегнути палицю на перших тренуваннях досить велика. Не варто в перший же день викладатися на повну - інакше назавтра не зможете підняти й пакет з кефіром. Якщо настільки не терпиться розповісти друзям та знайомим про свої успіхи, краще відвідайте ще одне тренування на наступний день. Адже якщо перестараєтеся, це може зіграти з вами злий жарт. Ваші м'язи будуть нити від болю, ви не зможете зігнутися або навіть ходити. Після такого, наступний похід до спортзалу викликатиме тільки почуття жаху. Найголовніше розуміти свою межу можливостей та не виставляти себе мазохістом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору