ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українку було жорстоко вбито на тереторії Польщі

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    У Польщі жорстоко вбили українку

    Труп молодої жінки, яка проживала в Ковелі, виявлено у ставку біля населеного пункту Бродзиця, що за 9 кілометрів від українсько-польського кордону. Сліди на тілі вказують на те, що її було вбито.


    Розслідує вбивство окружна прокуратура, при цьому керівник прокуратури відмовився давати журналістам будь-яку інформацію щодо трагедії. Тамтешня поліція допитала громадян, котрі проживають поблизу ставка. Тим часом ця новина активно обговорюється у соцмережах в Україні.


    Деякі повідомлення від заробітчан-волинян надійшли й журналістам Району.Ковель. Як стверджують користувачі соцмереж, загиблою є ковельчанка Світлана Н., 1990 року народження, яка проживала у мікрорайоні Ковель-ІІ. У неї залишилася п’ятирічна донька, чоловік та рідна сестра Наталія. Начебто, у Польщі вона перепродувала цигарки. З п’ятниці про неї нічого не було відомо. У ставку її знайшли побитою, зі зв’язаними руками та прив’язаним до шиї каменем.


    Як повідомляли ЗМІ 1 червня, група п’яних поляків напала на будинок у містечку під Гданськом, де мешкають українські заробітчани. Внаслідок нападу постраждали кілька громадян України, а також поляк – власник фірми, який намагався заступитися за своїх працівників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору