ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про які корисні функції смартфонів не здогадуються власники

    24 квітня 2024 середа
    72 переглядів
    Декілька корисних функцій смартфона, які допоможуть власнику

    Багато власників смартфонів насправді навіть не здогадуються, які можливості дають користувачам їх гаджети, поміж основними та звичними функціями.


    Реальна вага


    Ваш смартфон може виконувати функція ваги. Завантажте спеціальний додаток, і ви зможете, наприклад, визначати вагу деяких продуктів під час покупок в магазині. Варто лише покласти предмет на смартфон.


    Клонування додатків


    Така функція стане у нагоді тим користувачам, які наприклад сидять у соціальних мережах на різних аккаунтах. В ОС Android є пункт "Додаток-клон", який продублює необхідну програму.


    YouTube ще ближче


    За замовчуванням Google приховує додатки, які дозволяють завантаження контенту з YouTube. Спеціальний додаток допоможе вам з легкістю завантажити улюблені відеоролики з відеохостингу, потрібно лише вказати посилання на відео.


    Багатоекранний режим


    Таку функцію підтримують не всі гаджети. Проте більшість дають змогу створити додаткове вікно. Варто натиснути екранну клавішу списку завдань у потрібному напрямку.


    Два в одному


    Функція One-Touch-Go допоможе підключити один смартфон до іншого. Для цього необхідно до одного гаджета під'єднати USB-female-перехідник, а до іншого підключити micro-USB-кабель.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору