ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На кордоні з Угорщиною трапилась стрілянина — є жертви! (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Порушник на краденому «Лексусі» збив шлагбаум та травмував прикордонника

    На КПП «Вилок» на Закарпатті



    У понеділок, 26 червня, близько 16.30 в пункті пропуску «Вилок» на кордоні з Угорщиною водій автомобіля «Лексус» збив на швидкості шлагбаум та травмував прикордонника, який виконував свої службові обов’язки.


    Про інцидент на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив речник Держприкордонслужби України Олег Слободян.
    "Під час прикордонного контролю у співробітників Держприкордонслужби виникли обґрунтовані підозри щодо можливої підробки номера кузова транспортного засобу. Прикордонники вирішили перевірити автомобіль ретельніше та вивчити документи. Але замість того, аби прослідувати до спеціального боксу, один з чоловіків, який перебував в автомобілі, сів за кермо та, різко розвернувшись на великій швидкості, поїхав на виїзд з пункту пропуску в бік України. Ще один почав заважати вартовому шлагбауму застосувати прилад для примусової зупинки автівки. Автомобіль на великій швидкості збив шлагбаум, який рикошетом вдарив прикордонника", – йдеться у повідомленні О. Слободяна.


    Прикордонники розпочали переслідування та повідомили про інцидент Національну поліцію. До пошуків було залучено резерви та співробітників оперативних підрозділів. Невдовзі зловмисники з'їхали на обочину та покинули авто. Одного із чоловіків затримано. Тривають спільні із Національною поліцією слідчі заходи. Військовослужбовець, який отримав травму, знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує.


    За даним фактом направлено повідомлення щодо вчинення кримінального правопорушення з попередньою правовою кваліфікацією "опір працівнику правоохоронних органів" та "підробка номерів агрегатів транспортного засобу".


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору