ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жорстоке вбивство дівчинки на Донеччині породило новий законопроект

    29 березня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Аброськін звернувся з ініціативою посилення відповідальності за зґвалтування

    Пiсля жорстокого вбивства шестирічної Аліни Васютіноі з Гірника, що на Донеччині, начальник Головного управління Нацполіції області Вячеслав Аброськін звернувся до Верховної Ради з ініціативою посилення відповідальності за зґвалтування дітей.


    Про це повідомила у Facebook представник ГУ НП Донеччини Наталія Шиман.


    До такого кроку головний правоохоронець регіону вдався після того, як був затриманий убивця дівчинки. Останній, до речі, не тільки жорстоко познущався над беззахисною дитиною, а ще й тиждень спостерігав, як правоохоронці її шукають.


    За інформацією Шиман, це вже друга малолітня жертва вбивць за останній місяць. 1 червня в селі Андріївка під Волновахою від рук ґвалтівника загинула 14-річна дівчинка. Для родини це страшне горе, бо вони втратили свою другу доньку.


    Також останнім часом значно зросла кількість випадків сексуального насильства над дітьми. Так, у травні в Маріуполі за розбещення дев'ятирічної дівчинки затримали чоловіка, який вже має судимість за аналогічні злочини.


    Аби в подальшому запобігти трагедіям, генерал Аброськін разом з колегами й ініціював законопроект щодо посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та недоторканності дітей та впровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за ці злочини. Поліцейські долучили до дискусії нардепів та керівництво МВС.


    Парламентарі та правоохоронці пропонують збільшити термін ув'язнення за вчинення злочинів проти дітей, а також передбачити “добровільний захід медичного характеру” – хімічну кастрацію. Таким заходом можна буде замінити невідбуту частину покарання після 10 років ув’язнення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору