ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скільки на Закарпатті цьогоріч зберуть яфинів і грибів?

    28 березня 2024 четвер
    100 переглядів
    Закарпатська обласна рада інформує...

    Це вирішуватимуть депутати Закарпатської обласної ради.

    На розгляд депутатам облради вноситься проект рішення «Про внесення змін до Порядку встановлення лімітів спеціального використання природних рослинних ресурсів місцевого значення у Закарпатській області».

    Дія цього проекту рішення облради направлена на забезпечення раціонального науково обґрунтованого використання природних ресурсів місцевого значення, шляхом встановлення лімітів спеціального використання природних ресурсів, що надасть можливість органам місцевого самоврядування як власникам цього ресурсу здійснювати спеціальне використання природних рослинних ресурсів на їх власній території, що є економічною основою їхньої діяльності. Спеціальне використання буде здійснюватися за дозволами відповідних органів місцевого самоврядування суб’єктами господарювання з метою отримання прибутку від реалізації цих ресурсів або продуктів їх переробки в межах лімітів їх використання. Збір за спеціальне використання природних ресурсів місцевого значення зараховується у повному розмірі до відповідних місцевих бюджетів по місцю здійснення збору.

    З прийняттям зазначеного проекту рішення обласної ради буде спрощено процедуру встановлення лімітів природних рослинних ресурсів місцевого значення та затверджено ліміт спеціального використання природних ресурсів місцевого значення у 2017 році на території Закарпатської області, що забезпечить державне управління у сфері охорони навколишнього природного середовища в питанні раціонального використання та відтворення рослинного світу з можливістю наповнення місцевих бюджетів.

    Прес-служба Закарпатської облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору