ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вступна кампанія 2017: складено рейтинг найкращих вузів країни

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    Вступна кампанія 2017: Це допоможе вам зробити правильний вибір

    Вступна кампанія в Україні почалася ще 12 липня, і триватиме до 26 числа. У цьому році абітурієнти зможуть подати 9 заяв на 4 спеціальності. Але, на контракт можна буде подати скільки завгодно заяв.


    Вступна кампанія 2017 в Україні з першого дня дала збій. Вся справа в тому, що цього року подавати документи можна тільки в електронному вигляді. Незважаючи на те, що закон вступив в дію, сайт до такої кількості відвідувачів готовий не був.


    У свою чергу, документи в паперовому вигляді можуть подавати тільки ті, у кого є або помилки в особистих даних, або певні пільги.


    Вступна кампанія 2017: найважливіші дати


    Сама вступна кампанія триватиме лише два тижні, з 12 липня по 26. За цей час всі абітурієнти повинні встигнути подати свої документи до омріяних внз. Списки рекомендованих повинні будуть з'явитися 1 серпня.


    В цьому році зміни відбулися не тільки в процесі вступної кампанії. Крім цього, Кабмін ще досить істотно скоротив кількість бюджетних місць у вузах – на 17 відсотків.


    Також, дуже важливим нововведенням у системі освіти України можна назвати появу коефіцієнтів. Їх можна поділити на три підвиди: галузеві, регіональні та сільські. Якщо простіше, то наприклад, житель Львова, якщо буде вступати в університет свого міста, то загальна сума його балів буде збільшена на 1 відсоток. Якщо ж так буде в селі, то на 2. А ті, хто будуть вступати на інженерні спеціальності, отримають аж три додаткових відсотки до загального балу.


    Ще далеко не всі встигли не те, що подати документи, а навіть вирішиться з вузом і спеціальністю. І для цього ми підготували для вас список найкращих вузів України. Сподіваємося, що він допоможе вам зробити правильний вибір.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору