ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський ФК «Говерла» хоче збанкрутувати офіційно!

    28 березня 2024 четвер
    117 переглядів
    Ужгородський ФК досі не розрахувався з окремими екс-гравцями

    Господарський суд Закарпатської області 18 липня проведе перше підготовче засідання по справі про банкрутство футбольного клубу Говерла. В

    ідповідне рішення судя ухвалив 10 липня, розглянувши заяву голови ліквідаційної комісії ТОВ "Футбольний клуб "Говерла" про порушення справи про банкрутство. Суд визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

    Згідно з Єдиним реєстром юридичних та фізичних осіб, кінцевими бенефіціарними власниками «Говерли» є батько народного депутата України Нестора Шуфрича ІванШуфрич, помічник Шуфрича у ВерховнійРаді на громадських засадах Вячеслав Черепаня та ще один громадянин України Віктор Литвиненко.

    Статутний капітал «Говерли» складає 6 млн грн (5,5 млн грн – внесок "Західної інвестиційної компанії", засновником якої є Іван Шуфрич, та ще 500 тис. грн – ТОВ "РГ Сервіс", яку контролюють Черепаня та Литвиненко).

    Нагадаємо, що в 2016 році Говерла не отримала атестат для участі в чемпіонаті України, що фактично означало припинення існування футбольного клубу.

    Як відомо до цих пір ужгородський футбольний клуб не розрахувався з окремими своїми колишніми гравцями. Зокрема, Дмитро Трухін навіть виграв судовий процес у цивільному суді, за яким керівництво ужгородського ФК мало виплатити екс-гравцю чималу суму заборгованості, але «Говерла» так і не повернула йому заборговану зарплатню.

    Роман Сенишин

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору