ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як правильно харчуватися влітку: кілька важливих порад

    19 квітня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Як правильно харчуватися влітку: найважливіші поради

    Літо – це пора не тільки прекрасного відпочинку, але й досить високої температури і можливих проблем, пов'язаних з нею. Особливо важливо правильно харчуватися влітку, тому що під час спеки деякі продукти можуть викликати досить погану реакцію організму. Тому, щоб ви знали, як правильно харчуватися влітку, і яких продуктів краще не їсти влітку, ми вирішили написати кілька порад про правильне харчування влітку.


    Як правильно харчуватися влітку: найважливіші поради


    Правило перше: потрібно більше рідини


    Пояснення очевидне: наш організм під час спеки використовує дуже багато рідини, тому її запас в організмі треба постійно поповнювати. І, звичайно, нам у цьому допоможуть літні охолоджуючі напої. Особливо в цьому буде корисним зелений чай. Випивати потрібно приблизно 100-200 мл щогодини. Крім цього, щоб правильно харчуватися влітку, потрібно звернути увагу на фрукти, наприклад кавун: крім того, що в ньому досить багато води для організму, він ще й дуже корисний.


    Правило друге: менше калорій


    За підрахунками вчених, у спеку організму потрібно менше калорійних продуктів. Сказати, що повністю потрібно забути про смажене м'ясо, торти і салати з майонезом, не можна. Але, тим не менш, їх раціон під час спеки, потрібно значно скоротити. І почати харчуватися фруктами і овочами.


    Правило третє: новий час прийому їжі


    Спека завжди досить значно впливає на організм, і ви могли помітити, що апетит пропадає, зате замість нього є постійна важкість у животі. У зв'язку з цим, кращі дієтологи в один голос твердять, що потрібно почати харчуватися в інший час: снідати потрібно якомога раніше – 6-7 годин ранку, обід – приблизно в 11-12 годин, а вечеря вже о 18.00. Це допоможе організму правильно функціонувати. Крім цього, не зашкодять і невеликі фруктові або овочеві перекуси ввечері.


    Правило четверте: потрібно більше вітамінів


    Організм, під час спеки, втрачає не тільки рідину. З неї виходить і дуже багато вітамінів, які дуже важливі для нас. Тому харчуватися краще всього фруктами, овочами, де є вітаміни: А, В, С, В6, РР. Вони і є найважливішими під час спекотної погоди.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору