ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жінкам на замітку: як врятувати волосся від випадіння

    20 квітня 2024 субота
    93 переглядів
    Експерти розповіли про випадіння волосся, як це відбувається і що з цим робити

    Випадання волосся є однією з найболючіших проблем жінок. Експерти розповіли, як це відбувається і що з цим робити.


    За версією вчених, рослинність на голові впадає через прямий вплив ультрафіолетових променів, адреналіну, під дією якого спазмують судини, антибіотиків і шийного остеохондрозу.


    Щоб зупинити облисіння, потрібно вживати їжу, яка містить витаминкы А, С, В+ і Н. Останній – це біотин, який міститься у свинині, яйці, кукурудзі, горосі, вівсяній крупі, проростках пшениці, в трісці, плавленому сирі та обліпихи. Також, маски і шампуні на основі обліпихи дозволяють зміцнити коріння.


    Якщо причиною втрати волосся є остеохондроз, потрібно регулярно масажувати плечі і шию. Також, причиною недуга можуть бути проблеми з щитовидною залозою. Щоб боротися з нестачею речовини в організмі, потрібно підсолювати їжу йодованої сіллю, їсти морську капусту і морепродукти.


    Також, волосся можуть випадати через нестачу заліза. Заповнити необхідну кількість речовини можна завдяки червоному м'ясу з соком лимона, печінки і нирок.


    У нормі людина втрачає від 50 до 100, максимум 150 волоссів. Кількість залежить від того, якого виду зачіска і від частоти водних процедур. У жінок фаза активного росту проходить близько 5-7 років. Після "відпочинку" пасм починається перехідний період, який триває близько трьох місяців. У цей момент нова цибулина виштовхує стару, яерез що волосся випадають.


    Можна провести тест, щоб з'ясувати причину. Через три дні після миття голови потрібно запустити пальці в пасма біля самих коренів, стиснути кулаки і провести до кінчиків. Всі волосся, які залишилися в руках – зібрати на аркуші паперу.


    Якщо за один раз випало 15 штук – це поганий результат. Адже протягом дня голова може втратити в 10 разів більше волосся. Стан цибулин можна перевірити за допомогою лупи. Якщо вони темні або мають нечітки обриси – потрібно звернутися до лікаря.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору