ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Одна з українських областей на межі екологічної катастрофи

    19 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Закриття дамби на Черкащині стало чи не найгучнішим скандалом

    Закриття дамби та мосту через ремонтні роботи на Черкащині стало чи не найгучнішим скандалом цього року, адже цілий регіон опинився мало не на межі надзвичайного стану.


    Відповідну думку висловив лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко.


    Політик підкреслив, що для місцевих мешканців роботи на Кременчуцькому водосховищі перекрили єдине транспортне сполучення між лівим та правим берегами річки. Люди спантеличені, адже цим шляхом вони щодня діставалися на роботу, а ремонт, як виявилося закінчиться ще не скоро – від 4 до 6 місяців.


    Хоча за документами тут повинні були розгорнути грандіозну діяльність, а по факту – тільки частково демонтували металеву огорожу та поклали нову плиту, без застосування жодної техніки.
    Викликає питання й фірма, яка виграла тендер на роботи: за крок до банкрутства, із донецьким корінням, без фінансових можливостей, але при цьому із всіма необхідними дозволами.


    Виїзне засідання місцевої влади дало не зовсім очікуваний результат. Після нього збільшили кількість робітників із 3-5 до 8, і на цьому про ситуацію забули.



    "А тим часом тисячі мешканців правого та лівого берега Черкащини потерпають від труднощів, повʼязаних з обмеженим, кількагодинним пропуском через міст легкових автівок та багатокілометровими заторами через це", - додав Томенко.


    Політик підкреслив, що урядовцям слід звернути увагу на це і взяти ситуацію під особистий контроль, щоб скасувати умовний "надзвичайний стан" на Черкащині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости