ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вагітна з дитиною потрапили під кулі мажора на Lexus

    24 квітня 2024 середа
    107 переглядів
    На Кайдакському мосту затримали водія Lexus, який підстрелив людину

    У Дніпрі мажор на Lexus оригінально вирішив показати водіям, хто головний на дорозі. Неадекватний чоловік прямо під час руху відкрив стрілянину по авто, в якому їхала вагітна жінка з маленькою дитиною в салоні.


    Пригода сталась 23 липня близько 14.20 в районі ж/м "Парус".


    "Я збирався перебудуватися в другий ряд, щоб повернути. Машина їздить на газу, тому при натисненні педалі газу трохи гальмує. По всій видимості, водієві Lexus в цей момент здалося, що я хочу його "підрізати". Це йому не сподобалося, іномарка стала переслідувати нас. Вже на перехресті за Новим мостом на світлофорі він зрівнявся з нами і з вікна відкрив стрілянину по машині", - розповів постраждалий.


    Чоловік зазначив, що зловмисник прекрасно бачив через прозорі вікна, що в салоні знаходиться жінка при надії та ще й з дитиною на руках. Проте неадеквата це не спинило.


    Чоловік вирішив зупинитися та . так би мовити, прикрити сім'ю собою. Він вийшов із автівки та направився у бік мажора. Спочатку вони зчепились словесно, потім водій Lexus знову відкрив вогонь та поранив чоловіка у стегно. Постраждалий у відповідь застосував газовий балончик.


    Свідки викликали "швидку" та поліцію. Вагітна та 9-річна дитина на очах у яких все це відбувалося, дуже налякані. Усіх забрали до лікарні.


    Доки чекали правоохоронців, зловмисник сів в авто та зник з місця пригоди. Проте далеко йому втекти не вдалося, патрульні зловили його на Кайдакському мосту. На підмогу мажору прибули його родичі, які також вели себе агресивно.


    Наразі правоохоронці займаються цією справою. Постраждалого у цей час прооперували, йому доведеться провести на лікарняному ліжку ще деякий час.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору