ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нічна негода на Закарпатті валила дерева на дороги та знеструмила близько 30 населених пунктів (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    107 переглядів
    Грози зі шквальним вітром пронеслися по Закарпаттю

    Грози зі шквальним вітром, які пронеслися по Закарпаттю в ніч на вівторок, знеструмили близько тридцяти населених пунктів в Ужгородському, Перечинському, Мукачівському, Іршавському, Хустському, Воловецькому, Міжгірському та Рахівському районах.

    Крім того, зламані шквальними поривами вітру дерева перегородили проїжджі частини в Ужгородському, Перечинському, Мукачівському та Хустському районах. У кількох випадках зламані дерева пошкодили припарковані поруч автомобілі.
    Протягом ночі рятувальники сім разів виїжджали на місця деревопаду й за допомогою спецзасобів звільняли дороги для проїзду автомобілів. Нещасних випадків чи масштабних пошкоджень сільгоспугідь, автомобілів, сільгосптехніки тощо не зафіксовано.
    Аварійні бригади ще вночі почали відновлювати електроенергію в знеструмлених населених пунктах. Люди працюють, незважаючи на дощ, який продовжується на значній частині області. До кінця дня світло у всіх містах і селах має бути відновлене. Ситуація знаходиться під постійним контролем обласної та районних державних адміністрацій, повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.
    76240-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору