ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бєзпрєдєл у Фіскальній службі м.Ужгород!

    20 квітня 2024 субота
    78 переглядів
    Крик душі ужгородця на Фейсбуці!

    Про це випадок написав у Фейсбуці користувач Vitaliy Hotra.

    Отримавши по пошті на днях квитанцію заплатити земельний податок, хоч власником землі не являюся вже 10р., звернувся сьогодні до ДФС м.Ужгород, де сидять 10 безпомічних чиновників в Центрі обслуговування плаників податків на 2-му поверсі, нічого не знають, повідомили дзвоніть на певний внутрішній номер, де 10 хв. ніхто не брав слухавку! Різні працівники називали різний внутрішній номер 14243, 1414243 тощо.
    Я спитав не можу додзвонитися, там вийшли з кабінету чи що? Мені посміхнулися й відповіли вони зайняті, приходіть через 2 тижня, бо в них багато роботи і Ви не перший! Спитав, я можу піднятися особисто на третій поверх, бо тут грати? Працівники ДФС посміхнулися й відповіли ні! Кажу дайте аркуш паперу скаргу написати-вибачте в нас нема бумаги! Отже, це хамство по відношенню до платників податків, 10 дармоїдів нічого не знають, до чиновників не зайдете, бо грати у ДФС!
    До речі, приходите Ви в ДФС з паспортом, реєстраційною карткою платника податків про ваш можливий борг, Вам скажуть пишіть заяву, чекайте 5 днів! Це нонсенс- ніде в Європі такого хамства нема, дармоїдів чиновників, як у ДФС!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору