ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фільм жахів: кияни 16 років утримували в рабстві жінку

    28 березня 2024 четвер
    113 переглядів
    В Києві звільнили жінку, яку родина 16 років утримувала в рабстві на дачі

    У Київській області в селі Черевки Згурівського району звільнили жінку, яку родина з Києва 16 років утримувала в рабстві на дачі.


    Про цей жахливий інцидент повідомило місцеве видання Згурівська правда. Зазначається, що до голови села звернулися жителі та повідомили, що в одному з домогосподарств ночами плаче жінка. При огляді двору в сараї виявилиа ​​52-річну Олену Шірякіну, яка свого часу була успішною перекладачкою, а також співпрацювала з посольством Німеччини в Україні.


    Виявилося, що жінку близько 16 років утримували на дачі її знайомі. Олена розповіла, що у неї обманом забрали гроші і пообіцяли престижну роботу за кордоном. Але потім їй запропонували пожити на дачі, залякавши тим, що її нібито розшукує поліція.


    Потерпіла розповіла, що вона фактично була позбавлена ​​волі і перебувала під психологічним впливом господині дачі. За ці роки Шірякіну перетворили на справжню рабиню - її били, залякували, заставляли виконувати важку роботу, а також годували недоїдками.


    Господиня змусити жінку повірити в різні вигадані історії - що її розшукують за масову загибель людей через обвал будівлі у центрі столиці, що її фізичне усунення замовили жителі села і рідний брат потерпілої. Жінці також обманом заставили повірити в те, що у неї важке онкологічне захворювання, а її долею займається невідомий екстрасенс, який через господиню вказує, що і як треба робити для зцілення.


    Наразі потерпіла госпіталізована і її життю ніщо не загрожує. видання повідомляє, що на місце події викликали місцеву поліцію.


    Однак, як зазначають журналісти, наразі невідомо, чи внесені по даному факту відомості до ЄРДР, чи проводиться досудове розслідування, та які заходи щодо утримувачів були проведені і чи була обрана міра запобіжного заходу.


    У соцмережах вже відреагували на історію. Користувач Михайло Дмитрук розповів на своїй сторінці в Facebook, що жив недалеко від цих людей.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору