ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У жахлтвій ДТП на Прикарпатті постраждали шестеро людей (фото)

    28 березня 2024 четвер
    87 переглядів
    ДТП на Закарпатті, шість чоловік госпіталізовано

    13 серпня близько 03.20 у селі Нараївка водій автомобіля ВАЗ 11183 “Калина” виїхав на смугу зустрічного руху, де не зміг розминутися з “АУДІ А4”. Серед потерпілих – шестирічна дівчинка-пасажирка.

    Посеред ночі 27-річний мешканець Галицького району, керуючи легковиком на неосвітленій ділянці дороги за населеним пунктом, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем “АУДІ А-4” під керуванням також 27-річного водія-галичанина, який з родиною повертався з весілля.


    Внаслідок автопригоди з травмами різного ступеня госпіталізовано до Галицької ЦРЛ водія автомобіля “ Калина” та його пасажирів – 27-річного чоловіка і трьох дівчат віком 18-20 років. Крім того, постраждала пасажирка автомобіля “АУДІ А-4” – 6-річна дівчинка.


    Як встановлено, водій автомобіля "АУДІ А-4" був тверезим. У іншого водія, якого доставили до реанімаційного відділення, відібрано взірці крові для проведення експертизи на вміст алкоголю в крові.


    За фактом ДТП з потерпілими розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


    За такі дії передбачено покарання штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору