ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Колеги Кузьми згадують про нього у його день народження

    28 березня 2024 четвер
    156 переглядів
    Сьогодні б виповнилося 49 років відомому музиканту

    Сьогодні б виповнилося 49 років відомому музиканту, улюбленцю публіки Кузьмі Скрябіну. Його з нами немає вже два роки, після того, як він загинув у страшному ДТП.


    У цей день Знай.ua вирішив поговорити з людьми, які його знали, з ким він перетинався по роботі, щоб вони поділилися своїми спогадами про цю талановиту людину.


    Співачка Каріна Плай


    "Він був переможцем першого мого вокального конкурсу, в якому я брала участь ще у Львові. Пісня називалася "На даxу добро" і звучала, як на мене, дуже незвично для України. Пам'ятаю його анекдоти, блискуче і суперартістічно розказані у гастрольному автобусі. Пам'ятаю що при всьому своєму, нібито, пофігізмі, він був дуже вразливим. Мені імпонувала його деяка нарочитість, сміливість у висловлюваннях, він намагався жити за своїми власними правилами. Його іронія і самоіронія - як посмішка там, де було дуже сумно....


    Я була на його похоронах у церкві... Серце стискалося, ком до горла підкотився, сльози навернулися. Не вірила і хотілося крикнути, що цього не може бути і втекти геть... Дуже шкодую, що так і не зважилася в таких почуттях підійти до його близьких, що не обняла иx..."


    Співачка Наталка Карпа


    "У мене дуже багато спогадів про нього, тому що нерідко зустрічалися на різних концертних майданчиках. Він завжди у мене буде асоціюватися з великою, щирою посмішкою. Коли бачилися, він завжди говорив тільки в одній йому притаманною манері: "Наташка, привіт, як справи?" Іноді жартома казав, що його пісня "Натаха" присвячена мені, підколював мене цим.


    Не можна сказати, що його більше немає. Він продовжує жити в своїх піснях. І думаю, що такі люди, як Кузьма, будуть жити у своїй творчості вічно".


    Продюсер Олександр Сірий


    "На мій погляд, Кузьма - один з небагатьох українських музикантів, для якого музика була інструментом спілкування, а не засобом заробляння. У своїй творчості Кузьма розповідав про свої думки, а не співав чужі пісні. Він згадував свою історію, а не переспівував чужу. І в своїх піснях Кузьма був щирий і органічний. Поки ця ніша, на жаль, пустує. Занадто багато на сцені кон'юнктури.


    Раджу почитати книгу Кузьми "Я, Побєда і Берлін", там справжнього Кузьми море".


    Співачка ALLOISE


    "Кузьма для мене особлива людина. Дуже крутий. Дуже улюблений. Я провела з ним всього приблизно півтори години часу - на саундчеку, а потім на концерті Скрябіна у Києві - ми співали з ним дуетом "Спи собi сама". Для цього дуету я спеціально написала куплет і приспів англійською мовою. Це дуже тонке і трепетне переживання, яке я згадую з особливим теплом.


    Мені говорили про нього різне, але особисто я відчуваю до нього тільки найкращі почуття. Для мене він завжди живий. Іноді я відчуваю, що він десь поруч. І його класна енергія і почуття гумору завжди витає у повітрі. У травні цього року я також мала честь виконати пісню "Падай" з групою Скрябін. Вчила слова цієї пісні і плакала. Пісню вибрали хлопці-музиканти Скрябіна, і в той момент мого життя те, про що співається у пісні, виявилося для мене неймовірно актуальним. Я вирішила, що цей випадок – це підказка від життя і від Кузьми. Так, я дуже його люблю".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору