ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як закарпатський контрабандист втікав від поліції!

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Безробітний мукачівець виявився контрабандистом

    Вчора, 17 серпня, за матеріалами Управління захисту економіки Закарпаття слідчі Ужгородського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 198 КК України, тобто придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом.

    В Чопі під час відпрацювань, направлених на протидію злочинам у сфері зовнішньоекономічної діяльності, працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НПУ зупинили мікроавтобус «Ford Transit», який виїхав з КПП «Тиса», зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області за матеріалами УЗЕ ДЗЕ НПУ.

    Встановлено, що цим транспортним засобом керував непрацюючий мешканець Мукачівського району. Чоловік перевозив товар без митного оформлення. Побачивши працівників поліції, водій почав втікати з місця події через житловий масив.

    Згодом правоохоронці встановили, що чоловік перевозив товари китайського виробництва: тюлі та одяг. Всі речі були упаковані в поліетиленові пакети.

    Встановлено, що водій завіз вантаж із країн Європейського Союзу на територію України через КПП «Тиса» без сплати обов’язкових митних платежів. Слідчо-оперативна група Ужгородського відділення поліції на місці події задокументувала правопорушення. Попередня сума завданих збитків становить близько 300 тис. грн. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик поліції. В подальшому матеріали за вказаним кримінальним провадженням будуть направлені до прокуратури.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору