ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Які звички шкодять шкірі обличчя жінок

    28 березня 2024 четвер
    86 переглядів
    Найвідоміші помилки в догляді за обличчям

    Популярна б'юті-блогер Лєра Каменська розглянула найвідоміші помилки в догляді за обличчям і запропонувала корисні альтернативи.


    1. У чому корінь проблеми?


    У більшості випадків, головна причина зовнішніх проблем знаходиться всередині - неправильне харчування, гормональний і емоційний фон впливають на весь організм і в першу чергу - на стан шкіри.


    2. Неправильний догляд


    Дуже часто власниці жирної шкіри використовують "агресивну" косметику - спиртовмісні тоніки, абразивні скраби і т.д. І навпаки - дівчата з сухою шкірою наносять засоби на масляній основі - що в кінцевому підсумку тільки погіршує ситуацію.


    3. Зона особливої ​​уваги


    Мабуть, найбільш поширена помилка - демакіяж очей гелем/пінкою для вмивання. Шкіра навколо очей дуже чутлива, тому вимагає особливого догляду. Найкраще використовувати двофазні масляні засоби - вони зручні у використанні, не шкодять шкірі і не викликають алергії.


    4. Сонце - ворог чи друг?


    Мало хто бере до уваги, що засмага також може бути небезпечною. Тому завжди потрібно користуватись сонцезахисним кремом, щоб захистити ніжну шкіру обличчя від шкідливого впливу сонячних променів, пігментних плям і передчасного старіння.5. "Небезпечна" вуаль


    Звичка багатьох дівчат часто "припудрювати носик" – є доволі шкідливою – постійне використання пудри забиває пори, позбавляючи шкіру можливості "дихати". Від цього виникають запалення і шкіра набуває нездоровий вигляд.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору