ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Одещині чоловік згвалтував 11-річну дочку, а після цього намагався задушити її (фото)

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    На Одещині жорстоко поглумилися над дитиною: копи просять про допомогу

    У Кілійському районі Одеської області чоловік згвалтував і намагався задушити 11-річну дочку своєї колишньої співмешканки.


    Про це написав у Facebook глава Кілійського райради Павло Бойченко. Він вказав, що трагедія сталася 25 серпня. "Він учора вчинив страшний злочин. Від його насильницьких дій постраждала підліток - 11-річна мешканка села Десантне Кілійського району. Після скоєного" звір "намагався задушити потерпілу", - написав чиновник. Копи факт зґвалтування підтвердили.


    У місцевих ЗМІ відзначили, що насильник колишній співмешканець матері. Вони розійшлися, проте він продовжував жити в будинку жінки. Коли матері не було вдома, злочинець зв'язав 11-річну дитину і зґвалтував, потім намагався задушити, не вдалося. Після цього чоловік втік з місця злочину. На даний момент дівчинці нічого не загрожує.


    Копи вже добу шукають гвалтівника, поки марно. Правоохоронці просять про допомогу всіх, хто може повідомити місцезнаходження злочинця. Це житель села Нова Покровка Ізмаїльського району 1977 року народження Лотоковський Іван. На вигляд 165-175 см, коротко стрижений, передні зуби частково відсутні.


    Був одягнений в світлу футболку та сині джинси.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости