ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Пікантні" подробиці збройного пограбування у закарпатському Хусті

    28 березня 2024 четвер
    74 переглядів
    Збройне пограбування в Закарпатській області

    Нагадаємо, у підприємця з машини вкрали 600 тисяч гривень. За його словами, бандити були переодягнені у форму співробітників загону спецпризначення.

    Про це стало відомо з повідомлення "Народного кореспондента".

    Напад стався в місті Хуст. Пограбували підприємця, який займається пасажирськими перевезеннями. За словами бізнесмена, вранці він виїхав на роботу. Метрів за 70 від будинку шлях перегородила сіра "Ауді" із заклеєними номерними знаками і проблисковими маячками. Підприємець вирішив, що його затримує спецназ.

    "Вискакують чотири людини в формі СБУ. Чорна форма. СБУ спереду, з лівого боку, СБУ ззаду на спині, були шоломи поліцейські, пістолети, висіли наручники. Це ті двоє, що мене брали, за двох інших не можу сказати, тому що вони чистили мою машину. Заламали в багажник їх власного автомобіля ", - розповів підприємець Павло Томішен.

    Коли Павла кинули в багажник, він зрозумів: це не затримання, а справжній розбій. За словами, бізнесмена, з його машини вкрали 600 тис. гривень. Бандити відвезли підприємця в сусідній район, в лісі прикували до дерева. Крики Павла почув місцевий житель, він і викликав поліцію.

    "За даним фактом поліція почала кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України розбій і незаконне позбавлення волі або викрадення людини. В даний час поліція вживає всіх можливих заходів для того, щоб встановити особи нападників і як можна швидше їх затримати", - повідомила в.о . начальника відділу комунікацій УНП в Закарпатській області Лідія Подолі.

    В області оголошено план "Перехоплення". Грабіжників поки не вдалося затримати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору