ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У сусідів Закарпаття СБУ припинила переправлення нелегалів до країн ЄС (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Прес-центр СБ України інформує...

    Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками та прокуратурою припинили незаконне переправлення нелегалів до країн Євросоюзу.

    Правоохоронці встановили, що місцевий приватний підприємець, який є засновником «консультаційного Центру з надання візових послуг», разом із двома спільниками організували протиправний механізм для отримання українськими громадянами та іноземцями паспортів країн ЄС. Ділки виготовляли фальшиві документи, необхідні для отримання громадянства. Потім пакет підроблених «папірців» вони передавали для офіційного оформлення документів.

    Оперативники спецслужби під час проведення обшуків за місцем проживання та роботи зловмисників вилучили документацію, яка доводить проведення протиправних оборудок. У ділків, зокрема, вилучено незаповнені бланки свідоцтв про народження та укладання шлюбу, паспорти іноземців, які офіційно на територію нашої країни не заїжджали, внутрішні й закордонні паспорти громадян України та сертифікати про отримання іноземного громадянства.

    Відкрито кримінальне провадження за ст. 201, 332 та 358 Кримінального кодексу України

    Тривають слідчі дії.

    Прес-центр СБ України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору