ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція Закарпаття припинила діяльність наркодилерів у місті Хуст (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    Працівники Головного управління Національної поліції Закарпатської області разом із поліцейськими Хустського відділу поліції успішно завершили операцію із затримання хустських наркозбувачів. Міру покарання за злочинну діяльність затриманим обере суд

    Вчора, 9 вересня, працівники Управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками поліції Хустщини провели завершальні оперативні заходи скрупульозної операції знешкодження злочинної групи наркозбувачів у місті Хуст.

    Для того, щоб затримати злочинців та зібрати максимальну кількість доказових матеріалів, поліцейські провели ряд необхідних обшуків.

    У результаті оперативних заходів у порядку статті 208 КПК України працівники поліції затримали 39-ти та 41-річного місцевих мешканців. Під час останнього обшуку в них вилучили підготовані до продажу розфасовані наркотичні засоби, отримані від реалізації наркотиків грошові кошти, а також автомобілі «Mercedes-Benz» та «Fiat». Вилучене направлено на експертизу.

    За даним фактом слідчі ГУНП в Закарпатській області порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

    Матеріали справи буде передано до суду, який і визначить затриманим міру покарання.

    «Ми несемо найвищу відповідальність — обов’язок безпеки краян. Розкриття злочинів, пов’язаних з обігом наркотиків, перебуває на особливому контролі. Завершення цієї операції — приклад того, що будь-яка злочинна діяльність буде припинена та покарана», — зауважив начальник Головного управління Національної поліції Закарпаття полковник Роман Стефанишин.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору