ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали нелегальних мігрантів з Індії (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    73 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін інформує...

    В рамках проведення операції «Кордон-2017» сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Індії.

    Чоловіків, які рухались в бік сусідньої країни, виявив за допомогою приладу нічного бачення прикордонний наряд відділу «Велика Паладь».
    Зрозумівши, що їх викрито, нелегальні мігранти спробували втекти від прикордонників. Аби їх затримати, правоохоронцям довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Невдовзі, на відстані 70 метрів від держрубежу, було затримано чотирьох чоловіків віком від 22 до 41 років.
    Жодних документів затримані особи при собі не мали. Прикордонникам мандрівники повідомили, що вони є громадянами Індії та мали намір незаконно перетнувши кордон з Угорщиною, в подальшому, покращити умови свого життя в одній з країн ЄС.
    Затриманих осіб доставлено в прикордонний підрозділ. Наразі тривають фільтраційно – перевірочні заходи, встановлюються обставини правопорушення.
    За спробу порушення державного кордону на іноземців складено протоколи адмінправопорушення, справу буде скеровано до суду.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону
    766518371-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору