ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Які помилки допускаються при захворюванні на грип

    28 березня 2024 четвер
    78 переглядів
    Що не можна робити при грипі: головні правила

    Напевно, всі вже чули, що скоро в Україні буде нова епідемія грипу, яка буде страшніше, ніж в 2016.


    Такі ми чуємо майже кожен рік, тому мало хто звертає на подібні новини увагу. Симптоми і як вилікуватися від грипу знає практично кожен, але от, що не можна робити при грипі знають не всі.


    Саме про це ми і хотіли б вам розповісти.


    Що не можна робити при грипі: не виходьте з дому


    Звичайно, в перші пару годин, коли ви помітили температуру близько 37, ви себе особливо не шкодуєте, і їдете робити заплановане. А це даремно, при грипі не можна виходити з дому, а особливо в перші години, поки інфекція тільки проявилася. Через пів дня ваша температура може непомітно зрости до 40. До того ж, подумайте про оточуючих, вже давно доведено, що грип передається дуже швидко і дуже просто.


    Що не можна робити при грипі: будинок – це не лікарня


    Потрібно постаратися дати хворому окрему кімнату, посуд та інші предмети особистої гігієни. Убезпечте себе, інакше будете відпочивати вдома удвох. До того ж, якщо ви будете довго перебувати в одному приміщенні з хворим, то рекомендується приймати противірусні ліки.


    Що не можна робити при грипі: самолікуванню – ні


    Звичайно, бабусині методи хороші. Були в її молодості. Зараз у кожного є можливість сходити до лікаря, який випише вам потрібні ліки. І головне, що вони вам допоможуть. Не потрібно займатися незрозуміло чим, якщо є можливість швидко вилікуватися. До того ж самолікування може тільки погіршити ситуацію.


    Що не можна робити при грипі: не потрібно приймати антибіотики


    У першу чергу тому, що вірус грипу зовсім нечутливий до антибіотиків. Та й крім цього, такі ліки просто вбивають вашу мікрофлору, на відновлення якої треба чимало часу.


    Що не можна робити при грипі: гаряча ванна протипоказана


    Взагалі, під час грипу не можна ніяких речей, які нагрівають організм. Погодьтеся, як мінімум нелогічно до 40 градусів тіла ще додавати умовну грілку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору