ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

СБУ повідомила про затримання диверсантів поблизу військової частини в Херсоні (фото)

    28 березня 2024 четвер
    77 переглядів
    Соцмережі СБУ викрили у фальшивці

    Користувачі Мережі звернули увагу на публікацію Служби безпеки України (СБУ) про те, що їх співробітники заарештували "шпигунів на безпілотнику".


    3 жовтня, СБУ на своїй сторінці у Facebook повідомила про затримання диверсантів поблизу військової частини в Херсоні.


    "3 жовтня 2017 року близько дев'яти годин вечора, незважаючи на численні попередження в засобах масової інформації щодо впровадження у військових частинах ЗСУ посилених охоронних заходів, чотири жителі Херсона провели запуск квадрокоптера і направили його на територію частини, яка виконує важливі завдання щодо захисту наших південних рубежів. Спроби молодих людей відразу ж були припинені СБУ спільно з військовослужбовцями Збройних сил України, безпілотник вилучили", - йдеться в повідомленні відомства.


    Разом з тим, користувач В'ячеслав Поездник на своїй сторінці в Facebook заявив, що так звані "безпілотники" є дитячими іграшками моделі SYMA X5. Її розміри – 30 на 30 сантиметрів.


    Крім того, він впевнений, що дана модель не має камери, може протриматися в повітрі не більше п'яти хвилин з дальністю польоту 80 метрів і навіть не має функції утримання висоти або точки по GPS.


    "Максимальну вагу, яку вона може підняти – 20 грам. Ціна цього "дрона" – 24 долари на АліЕкспрес.


    Мабуть, можна погодитися з СБУ тільки в одному – це "безпілотник", – написав він.


    "А тепер у мене питання до СБУ. Навіщо ви відібрали у дітей іграшку? Вони просто гралися їй у сусідньому зі складами населеному пункті", – додав Поездник.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору