ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як патрульні доганяли п'яного закарпатця та знайшли в нього наркотики (ФОТО, ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    Нічні перегони під Ужгородом

    Позавчора, близько 22:00, на автодорозі Київ-Чоп, поблизу Ужгорода, патрульні помітили автомобіль, водій якого створював аварійну ситуацію на дорозі.

    Патрульні розповідають, коли вони спробували зупинити чоловіка, той не відреагував на законну вимогу та поїхав у бік Ужгорода на швидкості близько 160 кілометрів.

    Передавши орієнтування всім екіпажам, ужгородські патрульні затримали чоловіка на вулиці Борканюка. Полісменам довелося застосувати кайданки, щоб затримати правопорушника та доставити до місцевого відділку поліції.

    У відділку з'ясувалося, що тікав водій не просто так – під час огляду у нього знайшли паперовий згорток з речовинами, схожими на наркотичні та виявили ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду він відмовився.

    На водія склали адміністративні матеріали згідно зі статтею 122-2 КУпАП (невиконання водіями вимог про зупинку) за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування автомобілем без відповідних документів) та частиною 1 статті 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору