ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Надзвичайні події на Закарпатті за минулу добу

    28 березня 2024 четвер
    74 переглядів
    Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпаття

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 30 жовтня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 20 виїздів. Хибних викликів не зареєстровано.

    Щодо обстановки з пожежами

    30.10.2017 о 13:53 — пожежа в житловому будинку за адресою: м. Хуст, вул. Чайковського. Вогнем знищено частину домашнього майна, пошкоджено дах на площі 4 м2 та стіни кімнати. Причина пожежі та збитки встановлюються.
    30.10.2017 о 19:42 — пожежа в надвірній споруді (гаражі) за адресою: Ужгородський район, с. Концово, вул. Туряниці. Вогнем знищено надвірну споруду та майно. Причина пожежі та збитки встановлюються.
    31.10.2017 о 01:42 — пожежа в деревообробному цеху за адресою: Тячівський район, с. Грушево, вул. Прикордонна. Вогнем знищено покрівлю на площі 200 м2, сушку та 3 м3 дошки. Причина пожежі та збитки встановлюються.

    Некласифіковані надзвичайні події

    30.10.2017 об 11:24 до ОКЦ надійшло повідомлення від чергового ГУ НП про можливе знаходження вибухонебезпечного предмету в автомобілі «Міtsubishi Pajero» за адресою: м. Ужгород, вул. Грушевського. Працівниками ГУ НП в Закарпатській області вилучено предмет, схожий на вибуховий та направлено на експертизу.

    На місце події залучалася 1АЦ ДПРЧ-14 м. Ужгород, 5 чол. о/с, працівники ГУ НП, швидка медична допомога, аварійна газова служба.

    Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації

    За оперативною інформацією місцевих органів влади та підпорядкованих підрозділів вночі 29 та вранці 30 жовтня 2017 року внаслідок погіршення погодних умов (сильний дощ, гроза та шквалисте посилення вітру) в області було частково пошкоджено покрівлі 2 будівель різного призначення, підтоплені 11 підвалів житлових будинків та дворогосподарств, відбулося падіння дерев у 5 населених пунктах та порушено електропостачання в 35 населених пунктах області.

    Станом на 06.00 год. 31.10.2017 року електропостачання відновлено у всіх населених пунктах. Від ПАТ «Закарпаттяобленерго» залучено 47 чол. та 20 одиниць техніки.

    Всього для проведення аварійно-рятувальних робіт від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 8 одиниць техніки та 35 чол. особового складу.

    Виявлені та знищені ВНП

    З початку 2017 року (станом на 31 жовтня) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області 112 разів залучалася на вилучення та знищення ВНП, а саме:

    артилерійські снаряди – 95 од.,
    мінометні міни – 197 од.,
    гранати – 151 од.
    запали – 11 од.
    інші -16 од.

    усього – 470 одиниць ВНП.

    Погодні умови на території Закарпатської області
    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 31 жовтня очікується: хмарно з проясненнями, вночі часом сніг, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці подекуди: туман, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла — 4° морозу, вдень 3-8° тепла, у горах місцями вночі 5-10°, вдень 1-6° морозу.

    По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, вночі часом невеликі опади, вдень без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 6-8° тепла

    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору